Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-02

What a match

Och då snackar jag inte tändstickor. Okej, hela matchen kanske inte var det mest spännande jag sett. Men avslutningen var helt i publikens smak. Det enda som kunde ha varit bättre hade väl varit tre poäng. Men tack vare Jakob Lundmarks mål med två futtiga sekunder kvar av sudden så blev det i alla fall två poäng till IBF Falun. Falun tog ledningen för första gången i matchen efter halva sista perioden, först då vaknade publiken till på riktigt. Innan dess så bestod IBF Faluns hejaklack utav den unga killen två rader framför oss som på egen hand sjöng och hejade fram falulaget. Sett över hela matchen så hördes AIK-klackens 20-30 fans mer än IBF Faluns ca: 1700. Lite skillnad i supporterkultur helt enkelt.

Här hemma står Brum på i bakgrunden. Jag och Ebbah är hemma, vi har "lagat mat" och lekt med bilar. Nu provar hon mössor och berättar för mig vilken mössa som tillhör vem i familjen. Eftersom det blev en bajsfest light också igår så stannar hon hemma idag. Förhoppningsvis mår hon bättre idag så hon kan få komma till dagis imorgon. Inte så kul att vara ensam med mig när hon skulle kunna vara med sin bror.
I kväll ska jag på skidskola eller vad det kallas. Något som Friskis och Svettis håller i, med Petter Myhlback och Rikard Tynell som ledare. Förhoppningsvis gör det mig några minuter/mil snabbare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar