Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-08

Det ska börjas i tid

Om den här grabben vill, så kommer han bli mycket bättre än mig på det här med idrott ( vilket i sig inte är någon större utmaning...). Fan, han tog ju sig fram inomhus med skidorna bara jag ställde honom på dom. Behövde inte säga eller visa honom någonting. Eller jo, hur han skulle ha stavremmarna. Men sen åkte han iväg i hallen bara.
Min käre son. Han har motorik i kroppen, den saken är säker. Som på den där Early Ridern, han riktigt flyger ju fram. Imorgon skall han få prova dom på snö, kanske åka till dagis på morgonen. Jag älskar grabben, han är vacker så väl på insidan som utsidan. Det var farmor och Lasse som kom med skidorna i eftermiddag, en present på treårsdagen. Tack så mycket!
Nu måste jag skaffa mig ett par sunkskidor som jag kan ha när jag ska leka med barnen. Mina Fischer RCS Carbonlite Classic känns lite overkill på de grusade cykelbanorna här i området.

3 kommentarer:

  1. Det går inte att gå bredvid honom när han kör på grusvägarna då? :)

    SvaraRadera
  2. Nej, bland det första han sa när han fick dom var att han skulle åka skidor med mig. Inte att jag ska gå bredvid som någon tråkig och oengagerad fadersfigur.

    SvaraRadera
  3. Om du går till gamla regementet kanske det finns några kvarglömda vitablixten med tjära under ;-)

    SvaraRadera