2010-02-12

Kvällens stora fråga

Cykellampor som är bra, finns det? Och då talar jag inte om strålkastare, utan bara något som man syns med. Riktigt dyra lampor som man kan blända långtradare med tror jag säkert är bra. Men jag är ute efter något som duger för vägcykling i mörkret. Som inte kostar massor av hundralappar. På vinden ligger flera lampor med trasiga fästen, någon hel framlampa där fästet är så uselt att lampan vrider sig om vägen inte råkar vara helt slät. Baklampor brukar vara okej, men framlampor brukar inte överleva länge i min ägo.
Hade tänkt träna ikväll. Nu när ungarna somnat. Så jag var mentalt förberedd och hade skickat ut resultatlösa träningssällskaps-sms när jag råkade titta på termometern för att avgöra klädseln. Det är minus S E X T O N grader ute. Det betyder noll träning för mig idag. Tanken var annars att överge denna varannandag-träning som jag bedrivit ett tag nu. Vore fint med två dagar i rad någon gång så det blir lite power i kroppen.
Nu ska jag fundera på om den perfekta cykellampan finns, och hur jag ska träna inför nästa helgs skidtävling som jag måste åka överjävligt fort på. Ö V E R J Ä V L I G T fort. Hör ni det?

3 kommentarer:

 1. Kan bara tipsa om:
  http://happymtb.org/forum/read.php/1/1145686

  Men det är sjukt lång lev. tid... Maskrosorna hinner slå ut...

  SvaraRadera
 2. Biltema
  Artnr 27-0052
  Fungerar hur bra som helst i Falun nu i mörkret.

  SvaraRadera
 3. Köp en ficklampa med P7 ledar (t.ex. en Aurora) från Deal Extreme, laddare, några batterier. Funkar fint. Lätt, fin.

  SvaraRadera