2010-02-04

Barnakuten

Nyss hemkommen efter en dag på barnakuten. Ebbahs bajsfest vill ju aldrig riktigt sluta, och efter ett telefonsamtal med vårdcentralen i morse tyckte de att vi skulle till barnakuten. Och där var vi idag alltså. Tyvärr har vi inte fått någon diagnos, men läkarna trodde inte att det skulle vara något farligt som skulle kräva behandling. Hur de nu kan tro det utan att veta vad det är. Vi fick rum direkt och hjälp ganska snabbt, ändå tog det tid med olika undersökningar och så.
Efteråt åt vi. Alla var så trötta och hungriga att ingen sa något, inte ens barnen. Då kan ni förstå att det var hungriga barn vi hade. Med sovande barn i cykelvagnen så gick jag hem med ett stopp på mataffären och ett stopp på barnvagnsaffären där följande inhandlades:
50 delar tågbana med tåg och tillbehör för bara 319:-. Alla som kollat tågprylar i leksaksaffären förstår vilket kap detta är. Filip fyller tre på måndag och jag vet att han kommer bli fantastiskt glad över denna tågbana.

4 kommentarer:

 1. Jättefin! Hoppas Ebbah blir bättre snart.

  SvaraRadera
 2. Den där tågbanan såg riktigt rolig ut.. Jag inhandlade faktiskt Alvins Brio tåg på ICA Maxi för samma pengar.. Typ halva priset mot leksaksaffären!

  SvaraRadera
 3. Tur att han inte läser bloggen... ;-)

  SvaraRadera
 4. Kan du inte ge honom presenten på tisdag och hänvisa till att tågen nu för tiden allt som oftast är försenade ;-)

  SvaraRadera