Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-06

Löpning i förorten

Var ju ute och sprang lite idag. Rundan gick från Husby till Akalla, sedan över fältet och in i Hjulsta. Från Hjulsta sprang jag via Tensta och Rinkeby ner till Rissne där jag vände upp över fältet igen hela vägen till Husby. Såg en cyklist, två joggare och faktiskt hela sju skidåkare under löpturen. Första skidåkaren såg jag när jag var på väg från Akalla och över fältet. Killen hade till och med vätskebälte. Trodde att han skulle åka i egna spår då jag sett lite små egengjorda spår här och där. Men senare under turen så såg jag faktiskt en skoter med en spårsläde efter sig. Frågade en trevlig skidåkarman om spåret och han sa att det var ett 7.2 km långt spår de hade där ute på och runt fältet.
Klämde några korta men väldigt intensiva intervaller i små motlut och när lusten infann sig. Eftersom det var rätt längesedan som jag sprang så blev benen rätt trötta och jag tappade en del spänst på slutet. Och då hade jag inte mycket till spänst från start ens.
På fältet finns en kulle som jag cyklat lite på tidigare, idag sprang jag där för första gången. En rätt skaplig pulkabacke, men inga spår efter pulkor.

Här sprang jag upp. Till vänster i bild på föregående bild i inlägget. Från där bilden är tagen till toppen tog det lite knappt två minuter.
Helt färska skidspår. Skotern passerade bara sekunder före kortet togs och platsen är mellan Tensta och Rinkeby, blicken är riktad mot E18.

Såg den här gränden i Rinkeby och fotade den för att jag tänkte att jag skulle skriva något kul om det i min blogg. Men kom inte på något passande.

Träningsfakta:
Tid: 1.19
Snitt/maxpuls: 144/182
Höjdmeter: 175
Väderförhållanden: - 1

Totalt sedan 100 dagar kvar (27:e november)
30immar 4 minuter skidor (373 km på 21 träningar och en tävling)
12 timmar 25 minuter cykel
4 timmar 26 min löpning
2 timmar 05 min styrketräning

Alla bilder tagna med min Sony Ericsson Satio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar