Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-16

Skidpremiär

Men inte för mig, utan idag gjorde Emily årets första skidtur. Vi tog en paus från innetillvaron och stack ut för att leka en timme i snön. Ebbah var ganska skeptisk till det här vita, det verkade farligt att gå i. Men åka pulka var kul. Filip lekte mest med sin lastbil, och sommarleksakerna var oväntat populära en vinterdag som denna.

Det blev inget distanspass direkt, en gång upp för backen och en gång ner. Sedan lockade annat.


Filip kontrollerar snökvalitén.


Vinterns första snöfall, för Ebbah.


Som sommar, fast med snö. Filip åker cykel, Ebbah går omkring och Emily åker sparkcykel.


Utför rutschkanan gick det riktigt fort.


Det var inte helt lätt för lastbilen att ta sig fram idag, men Filip kämpade vidare.

Jag sprang inget igår, var för trött på kvällen så mackor och bullar fick ersätta träningen. Senare i kväll ska jag dock springa. Har träningsvärk från gårdagens styrkepass här hemma. Armar bröst, axlar och rygg. Träningsvärk är ju egentligen en löjlig sak, men det känns i alla fall som att det är ett kvitto på att jag tagit i. Om en vecka eller så borde jag inte få träningsvärk mer, om jag inte gör nya övningar det vill säga.
Tanken på ett långt (ca: 4-5 timmar) distanspass på cykel i härligt vinterlandskap lockar. Men det är mycket i skolan nu, jag har slutprov för två kurser på fredag och tisdag, två inlämningsuppgifter för veckans nya kurs ska skickas in på fredag. Och så ska jag påbörja mitt nya jobb. Så, vi får se när det blir något längre pass. Tur att löpning finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar