2009-12-25

72 dagar kvar, mer taktik

Mörkt idag.

Idag var jag än mer taktisk, ute och snurrade runt 22-tiden. Inte en enda riktig skidåkare behövde se mig. Denna gång var inte ens Lasse med. Försökte mest ta mig fram idag. Smaka lite på de olika växlarna, känna hur det känns när jag gör olika rörelser och vad de resulterar i. Hade i alla fall fäste idag, det var en stor skillnad mot igår och mycket trevligare i backarna. Två sekunder långsammare per kilometer om man räknar på det. Men en mycket lägre intensitet. Effektivare helt enkelt.
Ingen träningsvärk, inget annat lidande heller annat än just när jag åker. Ryggen blir snabbt trött. När jag var riktigt trött i ryggen idag kollade jag på klockan och hade då åkt 18 minuter. Det går snabbt att bli utmattad när muskler som vilat i ett decennium plötsligt måste ta ett stort ansvar i idrottandet.
Kan också avslutningsvis konstatera att elljusspåret runt Stångtjärn verkligen släcks 22:00, även om man trycker på timern 21:55. Men slingan vid Varggården och spåret mot Slätta hade belysningen igång även efter 22. Är det någon bloggläsare som vet när/om det slocknar?

Träningsfakta:
Distans: 7.9 km
Tid: 44.43
Snitt/maxpuls: 146/168
Höjdmeter: 100

1 kommentar:

  1. http://www.outnet.se/silva/478set-pannlampa,-4,5-ah-batt.php
    Finns hos en sponsor nära dig..

    SvaraRadera