Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-30

Svenska Superligan, IBF Falun mot Storvreta

IBF Falun har precis gjort matchens sista mål som fastställde slutresultatet till 5-7.
Janne J var snabb på att höra av sig angående den extra biljetten som jag hade. Så vi var där och såg Faluns ras. IBF Falun ledde nämligen med 4-0 en bra bit in i andra perioden, men redan efter 3-0 så var det mesta av Faluns spel borta. Det syns att de inte är något topplag för spelet blev väldigt lamslaget. Som att de var rädda i ledning, poängen är så viktiga att de inte fokuserar på sitt egna spel. Storvreta avslutade andra perioden starkt och gjorde tre mål på tre minuter. I sista perioden så öppnade IBF Falun ändå ganska starkt men Storvretas kvittering till 4-4 var inte direkt vad man önskade sig.
Tråkigt med förlust givetvis, men det fanns ljuspunkter. Det handlar nog mycket om inställning i laget, för de kan ju spela bra innebandy.