2009-12-15

Nu är det vinter


Så här såg det ut idag när de små hade lämnats på dagis. De mår bättre nu så de får gå på dagis och härja lite. Istället är det nu Emily som är sjuk här hemma. Hoppas verkligen att vi slipper fler sjukdomar nu ett tag framöver.
Nu har jag ätit frukost och redigerat utseendet på bloggen igen. Headern har blivit bredare och lägre och jag har lagt in mer luft mellan inläggsspalten och sidospalterna. Bytte lite namn och lade till nya bloggar i min feed med senast uppdaterade bloggar här till höger. Nu ska jag smaka på det här upplägget ett tag innan jag bestämmer mig. Vad tycker ni om bloggens utseende nu?
Småbarnen skall hämtas om en timme, så nu är det dags för armhävningar och styrketräning här hemma.

6 kommentarer:

 1. Hehe nu e det skittight till vänster istället ;)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Oscar. En 10pixlar eller något på vänstersidan hade inte skadat. Bilden ligger helt i kant med fönstret.

  SvaraRadera
 3. Så trist, jag har en liten 13,2" skärm och har då ett par centimeter fri, vit, yta till vänster.

  SvaraRadera
 4. Äh skit i fruktkorgsanvändarna nu. De får väl ta att det är jobbigt att vara en minoritet. Det har aldrig sett så bra ut. 14" och minst 5 cm på varje sida på min.

  SvaraRadera
 5. Det är ju för ni stackare är tvungna att köra helfönster för att något ska se bra ut. Vi slipper det. Men nu är det inget att anmärka på... Förutom all denna massa till höger om inläggen ;)

  SvaraRadera
 6. Har man inte vett nog att använda sig av helfönster så får man faktiskt skylla sig själv. Massan till höger är för er läsares skull.

  SvaraRadera