Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-30

Frågor

Först har jag en fråga till er;
20:00 i kväll så spelar IBF Falun mot serietvåan Storvreta i Falu Kuriren Arena. Jag har två biljetter till matchen, men ingen plus en. Är det någon som vill kolla innebandy med mig i kväll?
Sedan undrar jag om ni har några frågor till mig igen. Vad som helst, bara fråga så svarar jag senare i kväll eller imorgon.

7 kommentarer:

  1. Vad har du för skidor?
    Skulle du kunna göra en film med tekniktips, typ de olika växlarna etc.
    Hur många olika vallor har du?

    SvaraRadera
  2. Hur skulle ett par Speedplay frogg passa som pedaler på en cross? För en motionär som kanske/troligen kommer att köra nå'n deltävling i CX-cupen till hösten.

    SvaraRadera
  3. Skulle gärna få ett bra tips på träningspass man kan köra på en ergometer testcykel. Har 3 barn och kan oftast bara träna 3-4 kortare pass per vecka. Tack på förhand!!

    SvaraRadera
  4. Kommer du köra några motionslopp på mtb nästa år? Några nyårslöften?

    SvaraRadera
  5. Vad lyssnar du på för musik? har du möjligtvis en spotify-spellista o dela med dig av till oss andra? :O

    SvaraRadera
  6. Kommer du köra Solleröloppet (om det blir något vill säga)? Och kommer du hålla extra koll på den där lömska refugen i Mora i år..?

    SvaraRadera
  7. Jag skulle vilja att du la ut lite tekniktips på längdskidor, även taktiktips hur man lägger upp omkörningar, osv. Sen undrar jag om du är lika fin i verkligheten som på dina bilder? (jag misstänker nämligen att du photoshopar dina bilder)

    SvaraRadera