Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-02

Frustrerad.


Det är vad jag är. Och blir när jag försöker köra långa Intervaller här. För jag hittar inget ställe där det går att köra just långa Intervaller. Motorvägen får man ju inte cykla på. Och det är nog den enda vägen i närheten utan massor av stopp..
Det finns nog flera bra anledningar till att bo här, men gillar man att träna cykel så finns det ju bättre ställen.
Nu ska jag äta mat. Och finna ro hos min son, som får trösta mig i kväll. Även om det är kul att vara här, så ska det bli skönt att få komma hem igen.

3 kommentarer:

  1. Nu tycker jag du är lite väl grinig!

    SvaraRadera
  2. grinig och bitter är vad du är! Du bor ju på järvafältet där min tempobana går. 30.73 km utan stopp, och då är den minst 1-2 mil kortare än den längsta banan som går att knåpa ihop utan att använda bromsarna mer än att komma runt vägbommar på säkert sätt.

    SvaraRadera
  3. Om du har ett par timmar över kommer lite vägtips här: Som uppvärmning kör till Häggvik och följ Bagarbyvägen / Norrvikenleden / Stockholmsvägen till Skälby norr om Upplands-Väsby. Sen är det dags för intervall: Ta höger på Almungevägen och höger vid Hargsbro / Bergshamra.
    För en kortare runda tar du första höger som är skyltad mot Vallentuna efter ett par km, vänster när du kommer till väg 268, höger på Skålhamravägen, höger på väg 265 och hem via Fresta och Sollentuna.
    För en längre tur fortsätter du rakt fram t.ex till Lindholmen eller längre - det blir bara finare vägar ju längre du åker - innan du vänder mot Vallentuna och Skålhamravägen.
    Duger inte de här vägarna är det nog bara att åka hem till snön igen:-)

    SvaraRadera