Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-04

CX-VM

Förra vintern var jag lite sugen på att köra VM. Men stannade hemma hos familjen istället. Tänkte ev köra VM denna vinter istället. Men jag var för kass i höstas för att jag skulle ha någon lust att tävla i VM. Men det skulle vara grymt att vara där ändå. Smaka på stämningen bland alla andra tusentals åskådare.
Om man vill kan man "åka" ett varv på banan på VMs officiella hemsida, som via en 3D-animering visar en runt banan. Här känner jag att svenska tävlingar och deras hemsidor ligger lite efter.
31:a januari och första februari går VM för den som vill titta, och åker ni ner så blir ni inte ensamma svenskar på plats i publiken.

I morse hamnade jag i chock efter att ha kollat temperaturen. Ett tag tänkte jag sticka ut trots 21 minusgrader. Tänkte tillbaka lite på Team Mälarenergi och deras "galna" distans i minus 18. Jag tror inte att dom skulle ha tränat ute i den kylan om det inte varit för att dom skrivit på hemsidan att dom skulle köra distans just den dagen. Hårda som dom var(eller lagledningen...) så var dom ju givetvis tvungna att göra så som dom officiellt hade sagt. Annars skulle man ju inte kunna ta dom på allvar. Så dom körde distansen i kylan. Kan dom så kan väl jag.
Imorgon ska jag ut. Det verkar bli ungefär lika kallt som idag. Så jag ska tejpa hjälmen och preparera skorna lite. Kanske klippa till en PET-flaska också om jag är ambitiös. För dagens chock innebar att jag funderade lite på alternativa cykelträningar. Men sitter nu här otränad och skriver på bloggen istället. Så med tre vilodagar av dom fyra senaste dagarna så börjar jag bli slö.
Att inte träna idag var en plump i protokollet. Jag som hade häftat ihop sadelväskan och allt:


Nä, nu ska jag nog tjata ner några fler cyklister till Holland tror jag. Ha en fin afton i stugorna!

8 kommentarer:

  1. lycka till med tjatandet. Vore kul att bli några fler. :)

    SvaraRadera
  2. jag har cyklat ute i -23. det måste du slå, jag är ju frusen av mig.

    SvaraRadera
  3. har du hört talas om alternativ träning? testa, det är kul!/stef

    SvaraRadera
  4. -34 är mitt rekord, när jag var hjältebud i falun och cyklade mellan stan och bjursås. hemma i byn på kvällen var det rätt frostigt./stef

    SvaraRadera
  5. Jag tänkte testa alternativ träning (testcykel), men hade inte tiden till det idag.

    SvaraRadera
  6. Kyla ska man inte låta påverka ens träning.

    SvaraRadera
  7. Kanotslalom, -22, Dala Floda vintern -93 // Paddlarn

    SvaraRadera