Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-02-19

Det längsta någonsin avslutade en bra träningsvecka








Hej och god morgon på dig!

Ny vecka, nya möjligheter och ännu en skidtur i Sörskog. När jag inte tänkte på att färgsättningarna på spåren känns bakvänt så njöt jag för fulla muggar. Men visst borde det kortaste spåret vara grönt och det längsta och mest kuperade vara svart? Nåväl. Det blev både solsken och långt igår. Faktum är att det blev min längsta skidträning någonsin med knappa 41 kilometer. Jag körde igenom alla spår igår där jag började med 17 km följt av 12 km, 8 km och avslutningsvis 4,5 km. Lite mosig i kroppen på slutet som sig bör men jag hade inte med mig något att dricka eller äta heller. En gel i fickan men den fick vackert ligga kvar där. 

Bra pass, helt magisk miljö och ganska snabbt gick det också. 3.57 min/km är snabbt för att vara jag och dessutom på ett långpass. Känns stabilt och bra inför Vasaloppet. 

Förutom skidåkningen så hann jag med 80 minuter cykling på förmiddagen. Så med nästan 2.42 skidåkning på eftermiddagen så blev det fyra friska timmar till träningskontot. Vilket ger bästa träningsveckan på länge med 14 timmar och 35 minuter. Faktum är att vi behöver gå ända tillbaka till mitten på april för att hitta en vecka med mer träning. 

Nu ska det bli en, träningsmässigt, lite lugnare pappavecka med inte alls så mycket skidåkning. Återhämtning och fokus framåt är det som gäller. med knappt två veckor kvar till Vasaloppet. Denna vecka blir det bara ett skidpass men nästa vecka blir det några fler pass på skidorna igen för att aktivera dom musklerna inför dom nio milen mellan Sälen och Mora. 

Gårdagens skidåkning:



Tack för att du tog dig igenom dagens inlägg, på återhörande här inom kort igen. Ha en bra start på veckan, hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar