Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-02-09

Ännu ett pass; check


Äntligen fredag!

Ännu en arbetsvecka är på väg att läggas till handlingarna och en helg står för dörren. Idag ska jag försöka få till lite skidåkning igen, har inte åkt sedan i lördags och allra helst vill jag ha ett par pass i veckan för att hålla igång. Lite drygt tre veckor kvar nu tills det är dags för Vasaloppet, vilket ska bli väldigt roligt. Jag har ungefär allt praktiskt kvar att lösa men inställningen känns sund och kroppen är stark. Resten löser sig. 

Även om kroppen är stark så har jag en liten mental svacka i mitt tränings-flow. Det går inte lika lätt längre, jag känner mig trött, sliten och jag liksom bara tar mig igenom träningen. Behöver hitta tillbaka till den där känslan som jag hade fram till för någon vecka sedan. 

Igår tog jag mig igenom Tour de Zwift. Men det var just det där att jag tog mig igenom. Inga strukturerade intervaller, ingen pepp utan jag gjorde det bara för att bocka av ännu ett pass. En styrka i allt detta är att jag faktiskt bockar av pass efter pass även när det går motigt för jag vet att det snart släpper igen och då kommer allt att kännas toppen. Då kommer jag att tacka mig själv för att jag höll igång och bockade av pass efter pass. Varsågod, framtida jag.


Såg ni igår då? Jakob Söderqvist som blev första cyklist i Lidl-Treks utvecklingslag att få chansen i world tour-laget. Han tackade för förtroendet och slog till med en andraplats direkt. Vilken pangstart. 

Eurosport Player klockan 14:20 idag för dig som vill se hur det går för Jakob idag. 

Ha nu en riktigt skön helg, det tänker jag ha. På återhörande här imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar