Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-02-14

Glad alla hjärtans dag!


Hej mitt hjärtas fröjd och eviga längtan! 

Idag firas alla hjärtans dag och jag hoppas att du får en fin sådan dag. Detta givetvis oavsett om du firar den tillsammans med någon eller i din ensamhet. Jag tänkte ge mitt egna hjärta lite aktivering idag genom skidåkning. Det kom mycket snö igår så mina förväntningar på skidspåren idag är höga. Det ska vara minusgrader hela dagen och jag tänker att jag ska passa på att njuta lite av det vita guldet och stillsamheten i skogen.

Jag är uppe i svinottan idag, vet inte riktigt varför egentligen men jag var supertrött igår så jag sov först en stund i soffan och sedan gick jag och la mig på riktigt. Vaknade alldeles för tidigt idag och kunde inte somna om. Har vaknat upp, fixat lite här hemma, svarat på mail och gjort mina ryggövningar. Redo för en ny, härlig, dag. 

Igår var det Fettisdagen som jag plikttroget firade genom att äta en semla. Årets andra och troligtvis sista semla också. Förr kunde jag äta många semlor men i år stannar det vid två. Jag har en kollega som förra året åt sex semlor på en dag, imponerande på sitt vis. 

Idag och imorgon har ni chansen att via min samarbetspartner Siroko får hela 15% rabatt på alla deras produkter och priser, även på rabatterade priser! Använd min samarbetslänk så får ni automatiskt er 15% rabatt: https://srko.co/henrikoijer 


Som sagt, hoppas att du får en fin dag så hörs vi nog här imorgon igen. Ciao! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar