Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-02-11

Cykling och innebandy


Hej och god morgon på dig!

Fullt upp under cyklingen igår med Tour de Murcia, Tour de la Provence, egen träning och så Filips innebandymatch i telefonen. I Filips match så vände de 3-7 till seger med 10-7. Tour de Murcia var det offensiv åkning och vackra omgivningar. I Tour de la Provence fick jag se Jakob i vita ungdomströjan i ett riktigt grisväder och där Mads gjorde en hjälteinsats sista 25 kilometerna för en tredje raka seger. Jakob gjorde en riktigt bra etapp han med och slutade på en imponerande 15:e plats i andragruppen. Tyvärr för Jakobs del så var det två andra cyklister som körde om ungdomströjan med i förstagruppen. 

Idag är det damernas UAE Tour, crosstävlingar, Clásica de Almeria, och Tour de la Provence. Fullt upp även idag med andra ord. 

Jag har varit väldigt trött och sliten så jag körde ett pass med 2x10 minuter på 320 watt med någon slags förhoppning om att få igång kroppen lite mer till idag. Idag blir det cykeltävling i källaren och kanske någon sväng på skidorna under kvällen. 


Dagen igår bestod annars mest av att Frida hade tre innebandymatcher i Stora Skedvi. Full fart, glädje och energi i 2x14 minuter. 


Solen skiner och det är -10 idag, ha en fantastisk söndag! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar