Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-02-05

Tävla*2 med träningsvärk!


Hej och god morgon på dig!

Ny vecka, nya möjligheter och så vidare. Måndag och allt. 

Igår blev det tävling i källaren, med träningsvärk. Det gick inte strålande kan jag väl konstatera men det måste det inte heller alltid göra. Ibland är det viktiga bara att man genomför något.

Före cyklingen så tog jag en kort promenad här i området, himla fint var det och jag kände mig tacksam över att få bo på en sådan här plats. 

Efter promenad och cykling så gjorde jag en tacogratäng enligt recept från en kollega. Sedan blev det fullt upp. VM i cykelcross och Filips SM-kval uppe i Umeå. 

Efter målgång och avslutad match så åkte jag iväg på en tur och handlade. Kom sedan hem, tog det lugnt en stund men började sedan jobba, städa huset, ta hand om disken, gå ut med soporna, mata fåglarna och vattna växterna. Gjorde i ordning det mesta inför en ny vecka kan man säga. 

Det blev en kvällspromenad också när jag var klar här hemma. Nådde stegmålet för dagen och fick sortera lite tankar efter helgen och inför en ny vecka. Det är nyttigt med frisk luft, aktivitet och sorterade tankar.

Så trots träningsvärk och trötthet så blev det en dag med några aktiviteter i alla fall. Återstår nu att se om det hjälpte mig eller om soffan hela dagen hade varit bättre för min återhämtning. 

Idag blir det SWE-Cup med poänglopp på en av mina gamla favoritbanor; Innsbruckring. Kroppen känns allt annat än pigg men det ska väl gå att fullfölja tänker jag. 


Ha det gott och ta vara på veckan. Vi hörs här imorgon igen, hoj! _____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar