Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-19

Fantastisk utecykling och spännande VM-tävlingar!






Hej och god morgon på dig! 

En sådan toppendag i sadeln det blev igår. Dag och dag, det blev två timmar och 15 minuter men det var faktiskt det längsta jag cyklat sedan 10:e december. Det var också 58 dagar sedan jag cyklade utomhus senast. Var lite nervös över hur det skulle kännas med ryggen och sådär men det kändes helt fantastiskt. Att få vicka cykeln under mig när jag trampade iväg var en superskön känsla och det mesta gick bra under cyklingen. 

Hoppas att jag slipper bakslag på detta så att jag snart kan vara ute och trampa igen. Helst så ska det givetvis också vara en så fin dag som jag hade igår.

Inga märkvärdigheter under passet utan bara bra distanscykling. Energin tog ganska snabbt slut i kroppen men bortsett från det så kunde jag ha cyklat mycket längre än 2:15. Jag hade faktiskt med mig en energikaka som jag åt under passet. 

Toppkänsla som gav mig riktigt bra tankar, kul!


Kvällen spenderades med att kolla VM där Björn Andreassen vann herrklassen i ett riktigt bra lopp. Annars imponerade givetvis Mika Söderström med sin sjätteplats i damklassen och Norén med sitt heroiska försök i första loppet. Att Sverige fick med sig 7 av åtta åkare till lopp två där det var totalt 30 åkare var också riktigt coolt.

Bara ett år kvar till nästa VM i e-cycling. 


Hur fint det än var igår så blir det inomhuscykling idag. Hur gör du med dagens cykling och har du också soligt och fint ute? 

Ha det gott så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar