Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-20

Bra vecka, bra race och en bra känsla!


Hej och god morgon på dig! 

Ny vecka, nya möjligheter. En vecka med barnen, fettisdagen, min födelsedag, innebandyträningar och provridning. Allt i en härlig kombination med en del egen träning också. 

Ute faller snön nu och jag kan väl känna att även om det är väldigt fint så har vi nog kommit till den delen av vintern då det är försent. Egentligen efter Vasaloppet, men nu när vi haft så dåligt med snö hela vintern så behöver jag inte få snö på slutet av vintern. Linda var här med en vän i helgen och för deras skull är jag glad att det kom lite extra vinter. Det är fint, men nu börjar jag se fram emot våren. 

Körde ett Zwift-race igår på Glasgows GP-bana, en bana som inbjuder till intensiva och hårda tävlingar. En snittwatt på över FTP och då var jag ändå den som lyckades köra med klart lägst watt per kilo. Nöjd över att hänga med täten i ett så hårt lopp och jag slutade 8:a av 33 startande. Även om jag trycker på ordentligt stundtals så lät jag bli att trycka någon riktig spurt. 

Fick ihop dryga timmen med träning igår, hade kanske hoppats på mer men i kombination med lördagens pass så får det anses vara en bra helg ur ett träningsperspektiv ändå.

Kikade på sonen som spelade match igår. Derby mot IBF Falun som blev en välbesökt tillställning med bra energi i matchen.


På kvällen så åt jag lite rester och sammanfattade en bra vecka. Kikade ikapp lite på cyklingen och jobbade undan lite. 


Ha en fin måndag så hörs vi! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar