Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-24

Jag tvingade mig igenom det


Hej och god morgon! 

Äntligen fredag. Det har varit en något oväntat tuff vecka där kroppen saknat energi dom senaste dagarna. Vilade i tisdags, det var nog klokt då jag hade tränat fem dagar i rad och kände mig sliten. I onsdags skulle jag träna men var helt dränerad på kraft. Sov en stund efter middagen och la mig tidigt istället. Igår så var jag därmed "tvungen" att träna efter två vilodagar. Var trött men ville få till ett intervallpass, gav dock upp redan under uppvärmningen. Efter några minuters kraftsamlande så anmälde jag mig till ett race och plöjde mig igenom det. 

Bild från när jag värmde upp och kollade på cyklister som stoppade tävlingen i Spanien på grund av snöfall. Lite vekt kan jag tycka då snön aldrig riktigt la sig på vägen utan det blev blött och kallt bara. Jag vet inte hur det såg ut längre fram när man skulle köra utför berget förvisso, men det såg helt klart ut som att cyklisterna och inte kommissarien avbröt tävlingen. 

Skönt efteråt att jag tvingade mig igenom ett pass trots att kroppen verkligen inte ville. Det behövde mitt huvud. Nu är planen att genomföra pass i kväll, på lördag och söndag. 


Firade Fettisdagen med två semlor. En på jobbet och en på kvällen hemma hos barnen. Årets två semlor, ska nog hålla mig resten av året nu också. Oväntat disciplinerat. 

Det har kommit en del snö dom senaste dagarna och blivit kallare igen, denna bild tog jag i onsdags då det var -14 och nysnö. Det är egentligen fint med snö men jag kan tycka att det är lite sent nu. Om snön inte har besvärat sig med riktigt närvaro tidigare så är det ingen mening med att komma nu såhär mot slutet av vintern. För alla som ska åka något lopp i Vasaloppsveckan så är jag dock glad, alltid bra med rikligt med snö då. Men efter första söndagen i mars så kan snön få försvinna illa kvickt. 


Jag såg att Siroko har lanserat en del nyheter på damsidan samt även några på herrsidan:
Priserna ovan är med min affiliate-länk som ger dig 10% på alla deras pris oavsett om det är ordinarie pris eller ett redan nedsatt pris. Länken för dig som är intresserad: https://srko.co/henrikoijer 


Nu ska jag njuta mig igenom denna fantastiska fredag och i eftermiddag ta en efterlängtad helg. Innebandyträning för Frida idag, Mellokalas hos en av Fridas kompisar på lördag, min födelsedag och match för Filip på söndag. Nu kör vi. 

Ha en skön helg och titta gärna in här även kommande dagar! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar