Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-08

Bra utveckling och Filip blir 16 år!


Hej och god morgon på dig!

Tänk att jag kan se så glad ut av att få titta på En plats i solen och köra Zwift i en halvtimme!? Hade en riktigt stressig dag igår och kunde klämma in en halvtimmes cykling mellan bullbak och skjuts till/från Filips innebandy. Hann snabbtitta på ett avsnitt av favoritserien också. 

Cyklingen i sig var inget speciellt alls. Bara en halvtimmes trampande för att hålla igång. 201 watt och 139 i puls. Men, om vi tar och backar det där bandet så har utvecklingen gått snabbt fram dom senaste dagarna:
Torsdag: 50 min 152 watt 145 puls
Fredag: 50 min 166 watt 147 puls
Lördag: 50 min 138 watt 141 puls
Söndag: 105 min 200 watt 157 puls
Måndag: 60 min 212 watt 148 puls
Tisdag: 30 min 201 watt 139 puls

50 watt mer och lägre puls än i torsdags. Idag tar jag en vilodag för nu har det gått från noll träning på fem veckor till att köra något sex dagar i rad. 

Igår så körde Team SZ Ymir den näst sista deltävlingen i sista omgången av Zwift Racing League. Det var lagtempo vilket passar oss ypperligt och vi gjorde ett riktigt bra lopp som gav oss en andraplats. Jag säger vi men jag var bara med på ett litet hörn och tävlade inte. Tyvärr för oss så var Team Skylab ruggigt starka och tog sin fjärde seger på dom fem tävlingarna. Vi har slagit Skylab i dom två första omgångarna men i denna tredje omgång så får vi nog nöja oss med en andraplats i totalen om inget mirakulöst sker. 


Bullbaket då? Jo, idag fyller Filip 16 år vilket vi ska fira i all enkelhet här hemma. Tänk så fort tiden går och så stor han är nu. Slut på saft och ballonger men lite bullar och en bit tårta ska jag nog kunna lura i honom ändå. 
Tack för att du läste. Ha nu en fantastisk dag så hörs vi snart igen, hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar