Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-10

FTP, fredag och bedrägeriköp!


Hej och god morgon på dig! 

Jag har börjat om med min FTP. Ställde in den på 250w och igår lyckades jag höja den till 259w. Det ska nu komma FTP-höjningar i ganska tät takt tänker jag och så får vi se hur långt upp jag hinner få den där siffran innan säsongen drar igång. 

Fredag idag, en bra känsla. Ebbah ska laga middag, Frida har innebandyträning och Filip har innebandymatch. Själv så har jag tänkt att få till en träning jag med. 

Min dotter köpte ett par vinterskor online, nu har paketet kommit fram! Visst är det fantastiskt ändå? Att dom ens bemödar sig med att skicka något överhuvudtaget.


Har du, eller någon nära dig, köpt något online och sedan fått hem något helt annat? Berätta! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar