Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-02

Tillbaka i matchen igen!?


Hej och god morgon! 

Frisk och pigg idag. Måste ha varit något i kroppen som spökade natten till igår och under förmiddagen igår. Igår gjorde jag därför inte många knop, hade knappt sovit på natten heller så då blir det väl så. Kikade på Saudi Tour, Volta Valencia och Etoile de Bessèges. Tre cykellopp på en och samma dag, fantastiskt. Så att vila, kolla på datorn och äta var ungefär så som min gårdag såg ut.

För första gången sedan jag fick mina övningar för ryggen så gjorde jag inte övningarna under hela gårdagen. Lite dåligt samvete för det men idag har jag börjat med övningarna och känner mig som att jag plötsligt bara studsat tillbaka. 

Min Garmin-klocka mäter bland annat stress och såhär såg det ut natten till igår:

Hög stress genom hela natten. Vid 4 på morgonen tog jag en alvedon och då gick det ner något. Jämför den grafen med hur det såg ut i natt:

En betydligt bättre graf som ger en bekräftelse på att kroppen är bättre igen. Skönt att se! 


Så idag beger jag mig till jobbet, tänkte cykla lite lätt i kväll också. Denna gång så ska det bli väldigt lätt och inte som i måndags. 


Ha det gott så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar