Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-07

Träffade på en gammal bekant och körde hårt på Zwift




Hej och god morgon! 

Igår så körde jag ett Zwift-race där jag faktiskt tog i kortare stunder. En magisk känsla i all sin enkelhet. Tänk att jag kan uppskatta dessa stunder så när jag varit utan dom så länge. Körde ett Zwift-race och träffade där på en gammal bekant från en av resorna till Israel. Bilden överst visar Joseph De Poortere från vår cykling på Sugar Trail mellan Jerusalem och Döda havet och dom andra bilderna visar honom på Zwift. Kul att få växla några ord i chatten. 

Tre varv Innsbruck och sedan en kilometer upp i den långa KOM-backen. Jag hade först tänkt kolla på något annat och bara cykla lite på Zwift men så blev det ett race och när det var någon jag kände igen där så ville jag se om jag kunde hänga med också. 

Så jag pushade mig i den där legsnapper och gick nätt och jämt med första två varven samtidigt som andra cyklister föll av. På sista varvet så blev vi bara tre i täten. Tyvärr så ställde Joseph och en Italienare av mig på platten strax efteråt... Jag blev inhämtad av klungan bakom som bestod av B-åkare och ett par av A-åkarna. 

Ganska långt från mina högsta värden. Men en minut på över 500 watt kändes riktigt bra att få till.


Det här pratar jag tyst om när det är dags för återbesök hos sjukgymnasten. Vet inte om det ligger i linje med "prova med lite lätt cykling". Min Garmin Forerunner 945 tycker också att jag tränar hårt:

Mitt VO2Max är på väg ner i källaren men den ska upp igen med strukturerad träning. 

Det vita sträcket visar min träningsbelastning och det gröna fältet är det man bör hålla sig till. Att det gröna varierar sig beror på att det justeras efter VO2Max. 


Kul att ge gas igen!


Tack för att du läste dagens inlägg, på återhörande här imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar