Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-02-17

Cykling och full fart framåt!


21:57 igår kväll så landade jag på vardagsrumsgolvet för att göra mina rehab-övningar för ryggen. Då hade dagen mer eller mindre gått i ett fram tills dess. Först intensiv arbetsdag, följt av möte med Svenska Cykelspelen, en snabb handling, en tur på Zwift och sedan var jag färdig för dagen. 

Cyklingen på Zwift var inget märkvärdigt. Jag körde en "ride" och inte ett "race" men vi var några som körde snabbast. Så det blev stundtals väldigt jobbigt för mig. Kanske är det därför jag ser så bekymrad ut när jag kollar på min cykeldator? 48 minuter fick jag ihop och just det där med träningstid blir det inte för mycket av just nu. Skulle behöva komma igång igen med längre pass känner jag. Allra helst distanspass utomhus. 

När det gäller Svenska Cykelspelen så har jag ansvar för Falu-helgen den 10:e och 11:e juni med sprinttävlingar på lördagen och Lugnet XCO på söndagen. Känner du som läser här att du kanske kan bidra på ett eller annat vis inför- eller under den helgen så hör av dig till mig! 


Hej och god morgon på dig, förresten!

Igår var det ljust när jag åkte från jobbet, en rätt så härlig känsla det det. Att ljuset kommer åter ger energi. Idag kör vi fredag, kanske avrundar jag veckan med en After Work Party by SZR på Zwift. 

Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar