Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-14

Zwift Racing Leage #1 - seger!


Hej och god morgon på dig! 

Igår startade Zwift Racing League. En liga med 1800 lag och 16000 cyklister uppdelade på en rad divisioner i olika tidszoner. I vår liga är vi 14 lag varav faktiskt hela tre svenska lag. Just att vi är många svenskar i tävlingen är lite extra kul tycker jag. 

Vårt lag är superstarkt och vi körde för seger. Sedan kan man ju aldrig veta men vi borde ha den kapaciteten. Med igår var Samuel Brännlund, Vidar Mehl, Jonas Bjärehed, Martin Lindqvist, Johan Holm och jag. 

Min egna form har inte varit strålande efter sjukdomsuppehållet. Såklart. Igår var faktiskt första gången sedan jag var sjuk som jag körde två dagar i rad och första gångerna som jag körde riktigt hårt. Så det var viss osäkerhet kring hur kroppen skulle återhämta sig från mitt ZADA Power Test i förrgår men jag tyckte inte att jag var speciellt påverkad av det. Sedan COVID så har jag också haft mycket sämre återhämtning och kroppen har varit i ett mer stressat läge. Nu har även det börjat kännas bättre. Så jag tror att redan nästa vecka ska jag ha blivit lite starkare. 

Loppet var ett poänglopp med tre segment där snabbaste tid på segmentet samt först över linjen på segmentet gav poäng. Dessutom så fick alla poäng vid målgången. Jag försökte på första spurten men fick inte till den riktigt, nästa två segment var backar så där var jag inte ens nära. Men av dom 74 startande så blev jag ändå 29:a. I laget tog vi massor av poäng på segmenten och hade våra fyra bästa åkare topp-8 i mål. Det räckte gott och väl till seger för laget! 

När jag tog denna bild så saknas poängen för FAL och FTS i tabellen, vilket är segmentpoängen. 

Jag live-sände loppet på min YouTube-kanal, tänkte göra det frekvent nu i vinter. Välkomna att prenumerera på kanalen och kika på mina race: 


Tack för att du läste, det är dags att rulla mot jobbet. Med bil. Hoppas att du tittar in hit imorgon också. Inom kort har jag en superrolig nyhet att berätta om också, det kommer bli svinskoj! Vi hörs, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar