Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-05

Tillbaka i sadeln igen efter coviden!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka med nya möjligheter. Bloggen har blivit lite lidande nu ett tag med några dagars uppehåll här och där. Även om jag också kan skriva om annat så är denna blogg lite av min träningsdagbok också där jag skriver om min cykling och min träning. Så när jag är sjuk så händer det inte så mycket och motivationen till att skriva blir inte på topp.

Men nu är jag tillbaka i sadeln igen! Förhoppningsvis så blir det här en återkommande aktivitet som jag kan skriva om i blogginlägg framöver också. I förrgår så kände jag mig inte speciellt pigg och då var det inte läge att träna men igår så var jag piggare igen. Så jag körde en timme och 37 minuter på min Tacx Neo Bike. Det gick bra att cykla! Wattsiffrorna var låga och pulsen var hög och jag fick verkligen se till att hålla igen. Det är ändå en bra känsla att behöva hålla igen efter att det har varit kroppen som har hållit mig tillbaka i ett par veckors tid nu. 15 dagar utan träning blev det av mitt COVID-uppehåll. 

Återstår nu bara att se hur kroppen reagerar på detta. Sedan jag blev sjuk så har jag varit väldigt trött med tecken på hög stress i kroppen och även om jag sover mycket så är det inte speciellt bra sömn. Idag känner jag mig inte alls återhämtad igen och nu väntar en hel arbetsvecka där jag också vill få till träning. Så nu gäller det att lyssna lite extra noga på kroppen ett tag framöver. 
 
Glad som en speleman när jag äntligen fick ta på mig cykelkläder och trampa lite igen. 

På 20 minuter igår lyckades jag få ihop en hink med lingon. Det var så mycket bär där att jag kunde stå på en och samma plats och fylla bärplockaren. Då går det snabbt att få ihop bären. Linda fyllde sin behållare med blåbär så nu börjar min lilla frys bli proppfull. 


Nu är det dags att runda av då jag ska bege mig till jobbet. Du får ha en fin måndag och start på denna vecka så hörs vi imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar