Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-29

Le Peloton-morgon

Hej och god Le Peloton-morgon! 

Ja, nu är jag uppe tidigt igen för att köra Le Peloton. Det har jag inte gjort sedan 19:e augusti då det var landsvägsrunda och glass efteråt. Idag lär det inte bli glass efteråt då det ser ut att bjudas på 6 grader och regn. Nu är vi inne i hösten och då körs Le Pelotons höstrunda också, som går på mestadels grusväg. Det ska bli kul att träffa alla igen och få köra mig riktigt trött. 

Lamporna är laddade och jag likaså. 


Genomförde ett maxtest på min mammas sambo Lasse igår. Vi gör det med jämna mellanrum för att kolla hur formen är. Igår var den god! 

Det är inte utan att jag själv blev sugen på att köra ett sådant där maxtest. Kan nog bli av inom kort! 


Vi kör lite repriser på veckans videos också. Först ut är veckans vlogg som ni givetvis inte vill missa: Jag kan även rekommendera att kolla på hur lagtempo körs på Zwift, videon är från i tisdags där vi blev trea i vår division i Zwift Racing League: 


  
Tack för att du läste, på återhörande imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar