Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-13

ZADA Power Test

Hej och god morgon!

Nu ni, nu blir det cykelträning två dagar i rad här, dessutom mina hårdaste pass sedan jag blev sjuk. Igår så körde jag nämligen ZADA Power Test. Det är en tämligen jobbig historia som man behöver köra för att vara verifierad till eventuella stora Zwift-tävlingar. Igår ville jag ge upp tidigt i passet bara för att det är så jobbigt men jag vet samtidigt att det blir inte lättare för att jag gör det en annan gång. Så jag tog mig igenom och nu har jag det gjort. Ett godkänt test är sedan giltigt i 6 månader så jag klarar mig till mitten av mars i alla fall. 

Testet består av en enminutare, en fyraminutare, en sjuminutaren, en tolvminutare och sedan två spurter på 15 sekunder. Enminutaren ska man verkligen ge allt på och efter den så är man ju helt förstörd sedan. En minst sagt intressant upplevelse och man lär känna sig själv i kommande intervaller....

Det var gårdagen det. Idag är det dag för första säsongen av Zwift Racing League. Högoktanig racing nu sex tisdagar i rad. Så det jag kört hittills efter sjukdomsuppehållet har varit lättare träning för att komma igång, från och med idag så behöver jag vara igång igen. Igår saknade jag en del watt i testet mot hur jag brukar kunna prestera, men jag har bara tränat en dryg vecka nu så jag räknar med att det snabbt kommer att bli bättre.

Lite smått ansträngd efter en av gårdagens intervaller. Förutom att bara cykla så är det en del teknik också i verifieringen. Det ska filmas, vissa saker ska vara med, inställningarna ska vara på ett visst sätt och det ska göras i en förutbestämd ordning. Så jag hade ett litet manus till mig själv bara för att hålla koll på allt. 

Gårdagen spenderades annars hemma igår med VAB (vård av barn). Så jag passade på att planera livet och agerade lärare till mina två sjuka barn. Lite hemskola helt enkelt och det var väldigt trevligt att ha en stund med barnen så. 


Dags att rulla till jobbet igen, skulle det vara intressant med en livestream från dagens race? 

Ha det gott, hoj! 

 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar