Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-06

Planeringsarbete pågår...


Hej och god morgon på dig! 

När utesäsongen började närma sig slutet så var det svårt att inte tänka också framåt. Supermotiverad för ännu en säsong med tävling och elitnivå, vilket blir min 23:e säsong med elitlicens. En tanke jag haft med vinterträningen denna kommande vinter är att inte bara köra Zwift-race, pendla och köra distans. Tanken var att ta in strukturerade intervallpass i mitt liv igen och minska lite på internet-tävlandet. I vintras så körde jag inga intervallpass alls utan all min inomhusträning bestod av Zwift-lopp.

Sjukdomsuppehållet från träning har bara gjort mig ännu mer motiverad att komma igång igen så det känns bara bra. Skönt att behöva hålla tillbaka mig snarare än att försöka motivera mig till träningen.

På sistone så har allt fler evenemang inom internet-cykling korsat min väg. Det har blivit så pass mycket att jag igår gjorde en tävlings-plan från vecka 37 till vecka 7 bara för att hålla ordning på allt. Då har inte SWE-Cup och eventuella kvaltävlingar till SM presenterats ännu. SM ska dessutom inte köras på Zwift utan på RGT vilket betyder att jag behöver lära mig även den appen för att eventuellt kunna kvala till SM. Jag kan alltså konstatera att även om ambitionen att minska internet-tävlandet finns där så kommer det att bli många högklassiga race också denna höst och vinter.

Utmaningen blir nu att, med vissa givna pusselbitar som större lopp inom e-cycling, lägga upp träningen på ett strukturerat vis under vintern. Vi har också Rapha Festive 500 och förhoppningsvis lite annat i vinter också.


Igår kände jag mig inte speciellt återhämtad men idag känns det bra och det blir ett pass idag igen. Garmin-klockan och Garmin Connect-appen indikerar också att kroppen återhämtar sig bättre igen. Superskoj!


Inom kort har jag lite kul nyheter kopplade till mitt cyklande att presentera. Ska bland fortsätta att uppdatera samarbetspartnerlistan här till höger på bloggen..

  

Har du börjat planera för vinterns träningar och evenemang ännu, eller sparar du på den karamellen ett tag till? 

  

   

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar