Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-19

Väggade i källaren och cross is here!

Hej och god morgon på dig! 

Igår blev det två typer av cykling efter varandra. Började nere i källaren där jag lyckades köra mig sönder och samman. Fick ihop 1½ timme med 170 i snittpuls vilket är ungefär 88% av max. Gick tom på energi också vilket gjorde slutet extra plågsamt. Till saken hör kanske att jag var uppe klockan 06.00 och åt frukost för att köra Ebbah till ridklubben i Rättvik. Så när det var dags för loppet klockan 12 så hade jag visserligen hunnit fylla på med ett par mackor men det var givetvis för lite. Nåväl, det var roligt att kämpa på sådär.

Efter att jag hade tagit mig av cykeln så svidade jag om och stack ut för att möta Linda som var ute på långpass. Vingeltempo där med. 


Maten efteråt var välförtjänt och smakade riktigt bra kan jag lova. 

Det blev en bra cykelhelg med distanspass på lördagen och ett riktigt hårt race följt av lite nedrullning efteråt på söndagen. Det går åt rätt håll med träningen, dock saknas det fortfarande en hel del watt men det vet jag sedan tidigare att det tar lite tid att bygga upp igen efter en svacka. 

Senare på dagen så kikade vi på cross, äntligen så är den säsongen igång igen.

Här i Falun arrangerar vi Hagströmska CX-Pokalen 1:a och 2:a oktober, varmt välkomna hit! 

Ny vecka med nya möjligheter här. Dags att åka till jobbet nu, vi hörs imorgon igen! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar