Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-01

Frisk, ekonomisk krasch och svampplockning!


Hej och god morgon på dig! 

Uppe före både tuppen och solen idag, men ändå så ska jag inte köra Le Peloton. Tänkte börja lite mjukare med cyklingen men kanske att jag kör Le Peloton nästa vecka. Det viktigaste är ändå att jag är frisk igen. 

I augusti så hade jag en dag då min aktieportfölj backade 46,4%. Den dagen gjorde det lite ont men det är bara värdet som förändrades, antalet aktier är ju detsamma och om jag inte säljer så har jag inte realiserat någon förlust. Ekonomiskt stramt år också med höjda räntor, elpriser, drivmedelspriser, livsmedelspriser och annat som påverkar negativt vilket har gjort att jag inte kunnat spara/investera som jag hade hoppats. Men det vänder snart igen ska ni se! 

Igår skrev jag på ett avtal med en nygammal samarbetspartner, bara en sådan sak! Skriver mer om det inom någon dag men det är en av dom positiva sakerna jag har haft på gång här. 

Linda och jag var ute och plockade svamp igår. Jäklar vad svamp vi hittade. Första 20-25 minuterna var det helt galet med svamp och vi kanske var ute i en timme och fick ihop en hink och en påse med svamp. Så blir det en tuff vinter så är åtminstone svamp-förrådet påfyllt igen. 

Fick några kloka kommentarer från insatta personer på min Facebook-sida igår angående gårdagens inlägg. In och läs, gilla sidan så att ni inte missar något framöver; https://www.facebook.com/henrikoijer

Det var DM i landsväg här i Falun igår, jag var tyvärr inte med men det såg ut på dom sociala medierna som att det var kul. Superkul att det arrangeras lite lopp här i trakterna så att man får flera tillfällen att nåla fast en nummerlapp och ha kul med andra. 

Nu ska jag åka till jobbet, vi får väl se om kollegorna känner igen mig fortfarande efter sjukdomsfrånvaron. Ha det gott så hörs vi snart igen, hoj!


    
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

2 kommentarer:

  1. 46,4 % är en rejäl dubbelpunka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fy katten och det gick inte bara ner den dagen. 😅

      Radera