Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-09-27

Hörlurar för cykling och lagtempo!


Hej och god morgon på dig! 

Börjar med lite reklam för Livall LTS21 Open Ear Headphones. Jag har haft dom ett par månader nu och är riktigt nöjd. Jag har dom när jag pratar telefon på jobbet, i bilen och i hemmet. Alltid skönt att ha händerna fria så att jag kan göra annat samtidigt. Något som är bra är just att mikrofonerna fungerar bra så att den jag pratar med hör vad jag säger på ett bra vis och ljudet jag hör är bra också. Under längre bilresor så kan det bli lite musik eller någon podd också. 
Livall är ett företag i cykelbranschen, så dessa hörlurar kan också levereras med hjälmfäste så att du kan använda dina LTS21 även när du cyklar. Finns också en fjärrkontroll som man får med och du kan ha på styret för att styra dina hörlurar, supersmidigt! 


Hade en vilodag igår, det behövs med jämna mellanrum det också. Full fart på jobbet ändå så jag har inte direkt tråkigt om dagarna. Idag ska jag göra en stor trafikbeställning också så det brukar innebära en lång arbetsdag. 

Har dock inte hela kvällen på mig för idag ska det köras TTT på Zwift, alltså lagtempo som det heter på svenska. Det kommer både bli riktigt jobbigt och sjukt skoj. Hur formen står sig återstår att se men det är garanterad trött-garanti i kväll. Jag live-sänder mina lopp i WTRL Zwift Racing League så om du vill se oss köra live så spana in denna video i kväll. Loppet startar 18:30 men sändningen är igång från ca: 18:25. Hinner du inte se det live så går det också att se i efterhand men idrott är bäst live. Dessutom kan du skriva någon rad i chatten som jag har ett öga på under loppets gång. 


     
Kul att ni gillade gårdagens vlogg också. Det är alltid lite nervöst att släppa ut något sådär men det var idel tummar upp, vilket motiverar till mera. Om du missade gårdagens video så kan du se den igen här nedan:

  
Det var allt för idag, stor dag på jobbet som sagt så jag ska bege mig. Ha det gott, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar