Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-14

NEO Bike day!


Hej och god morgon! 

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det NEO Bike day. I min cykelkällare så står det nämligen just nu en Tacx NEO Bike Smart trainer. Den kom, den packades upp, den monterades och den cyklades på under gårkvällen. 

Jag är givetvis supertaggad på att få köra in mig på denna och lära mig mer om alla finesser. Cykeln väger 50 kilo så det är lättare om man är två när man bär in- och monterar den. Men jag klarade det på egen hand också utan problem. Igår ställde jag in fläktarna, växlarna (man kan välja utväxling själv) och nådde inte upp till cykelns maxeffekt på 2200 watt. Testade att känna på lite kullerstenscykling och är helt säker på att denna NEO Bike kommer att förhöja min spelupplevelse på Zwift framöver. 

Om du vill ha en likadan cykel som jag så finns den på lager för omedelbar leverans, här kan du läsa mer om den: https://www.garmin.com/sv-SE/p/690885#overview

Tacx ägs sedan ett par år tillbaka av Garmin. Garmin Sverige och jag har haft ett samarbete nu i över åtta år och det är jag väldigt tacksam för då jag tycker att deras produkter håller väldigt hög klass och ger mig en förhöjd cykelupplevelse. Jag är helt övertygad om att denna Tacx NEO Bike och jag kommer att spendera många roliga timmar tillsammans!

Ha det gott så hörs vi snart igen, kanske ses vi också i någon av Zwift-världarna? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar