Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-07

Dubbelpass!


Hej och god morgon på dig! 

Igår drog vi ut på sjön, men inte för att åka båt utan för att åka skidor. Det blev ett varv runt sjön i spår som först var bra för att sedan övergå till mindre bra, till rentav dåliga och till slut obefintliga. Bra att få träna på olika förutsättningar! Om ni tänker er att åka på sjön så är sträckan längs Stennäset och bort till Bergsgården den bra delen. Från Österå mot Bojsenburg och upp mot Stennäset igen skulle man kunna undvika. 


Det blev 14 kilometer till samlingen och en eld efteråt för att få upp värmen igen. Har inte direkt skidåkarmuskler ännu så intensiteten sjönk ju längre in i passet jag kom och det var rätt så kallt ute. 


På kvällen sedan så körde jag ett 73 kilometer långt Zwift-race med/mot några av dom allra bästa Zwiftarna. Till exempel så var 1:an, 2:an och 4:an i rankingen på plats. Jag tyckte att jag tog mig igenom det ganska bra, tajmade spurten bra och slutade åtta i klungspurten. Det kändes fint inför måndagens Zwift Racing League. 
Det var en utbrytning under loppet som här drygt halvvägs igenom hade ca: 40 sekunders lucka till klungan.

Men när det väl gasades så tog vi snabbt in tid och hämtade in dom sista med 15 km kvar till mål. Det blev någon till kortare utbrytning efter det. 

Så det kändes bra. Idag ska jag cykla till jobbet (-18.8 ute nu på morgonen) och i kväll ska jag köra Team Italy ROSA League.  Så nu rullar det på och jag behöver bege mig. 

På återhörande och ha en riktigt skön fredag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar