Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-28

Jag har startat Zwift Club, avhängd på TTT och ingen AW idag!

Hej och god morgon på dig! 

Ja, igår hände det. Jag fick tillgång till Zwift Clubs och startade en direkt. Tog också tillfället i akt och startade en tävling som jag testade med Anton Hansson, Karl-Axel Zander-Persson och Linda. Superkul! Nu kan jag på ett enkelt och smidigt vis arrangera lopp på Zwift och det är något jag tänker göra. Tyvärr saknas koppling mot Zwiftpower och loppen dyker inte upp i event-kalendern på Companion-appen om man inte är medlem i klubben. 
Istället fungerar det så att jag får en länk till evenemanget som jag sedan kan dela med mig av till andra. Efter att man är anmäld via länken så dyker eventet upp i Companion-appen. 

Det här vill jag göra något bra med, så om ni har lite feedback på vad ni tycker att det saknas för lopp och events på Zwift så skriv gärna till mig så ska jag ta det i beaktning. 
Där gick starten på klubbens första event. Ett varv runt Innsbruckring för att testa funktionen. Tack till er som var med! 

Supertaggad! 


Senare på kvällen så körde jag TTT och hade en riktigt kass känsla. Efter ett tag så släppte jag iväg övriga och rullade själv mot målet. Det har varit en tuff känsla och jag har känt mig riktigt sliten sedan i tisdags. Nu var det stopp. Hade ändå ett snitt på ungefär 340 watt i 20 minuter när jag var med. Så det var hårt också. 

Tyvärr så blir det ingen AW Party för mig idag, Frida har nämligen börjat på innebandy och träningen pågår 17-18:30. Så varannan vecka kan jag inte vara med på AW. 

Det får bli lite fredagsfys före fredagsmys på egen hand i kväll istället. Vet ni något annat bra race att köra en fredagskväll? Kanske jag ska arrangera något eget eller köra ett träningspass istället.

På återhörande inom kort igen, ha en fantastiskt härlig fredag så hörs vi. Hej! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar