Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-22

Vurpa, pendling och AW Party by SZR!


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan visar hur jag gled in i helgen genom att sladda omkull på en stor isfläck. Tvåhjulssläpp och lite längre upp i isfläcken så ser man också glidmärken från mitt styre. Själv så klarade jag mig bra. La mig inte ner utan fick ner högra foten och gled med vänstra foten kvar i pedalen och vänstra handen höll fortsatt i styret. Kunde gått illa men slutade bra. Halkbekämpningen är sådär på sina håll...

Cyklade ju till- och från jobbet igår. Lite besvärligt underlag med all is men det går ändå bra. Medvind till jobbet så det gick tämligen lätt. På hemvägen så blev det lite sent och jag hade motvind så jag fick trycka på mer än jag hade hoppats på för att hinna hem. Ville nämligen gärna köra AW Party by SZR. Fick därför be Linda att rigga allt med dator och starta Zwift åt mig så att skulle vara redo när jag kom hem.

Jag kom hem med drygt 5 minuter kvar till start så jag hann komma ur vintercykelkläderna, få på mig andra strumpor och hoppa in i Discord innan starten gick. 

Trots rejäl uppvärmning så blev det en högintensiv start i det stora startfältet.

Zwift-bild.

Det blev lite blandad hårdkörning men slutade ändå i en spurt med knappt 40 åkare. 

Alltid kul att köra AW med så många svenskar och snacka lite på Discord. 

Idag har jag vilodag. Ska verkligen se till att vara fräsch till måndagens SWE-Cup/ZRL PD. Så jag hade vilodag i onsdags och en till vilodag idag. Stor skillnad mot att ha haft 16 aktiva dagar i rad till förra veckans event. Det blir nog en tur på skidor med Linda under dagen. Imorgon kör jag något igen för att sedan vara redo för måndagens viktiga lopp. Dels vill jag lyckas lite bättre i SWE-Cup men även i Zwift Racing League som går på en bana som passar mig fint. 


Idag kan ni se cross på Eurosport Player, damernas sändning startar 13:40 och herrarnas sändning startar 14:55. 

Nu ska vi kika vidare på Ski Classics och Vinterstudion innan vi tar oss vidare i dagen. På återhörande snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar