Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-24

Dags igen för både SWE-Cup och Zwift Racing League, denna gång med skidben!


Hej och god morgon! 

Bilderna ovan: 
1. Den relativt lilla A-gruppen startade en minut före B-gruppen, som hetscyklade ifatt oss. 
2. Stack på en liten utbrytning och fick sällskap av bland annat Robert Jansson. 
3. Eldade på i backen för att göra mig av med så många som möjligt.

Vi var ett tag fyra stycken när backen tog slut men det klumpade ihop sig lite igen och vi blev till slut 16 cyklister som spurtade. Jag blev 4a i A-klassen, hade bra watt i spurten men tajmingen var inte helt 100. Men så länge kraften finns där så...

Idag är det dags för en hård dubbeldag igen. Det dukas upp för fest x2 då jag först kör SWE-Cup på Zwift och därefter kör Zwift Racing League - premier division. Sjätte deltävlingen i SWE-Cup och jag ligger just nu på en andraplats bakom Daniel Pinto. Så det gäller att prestera bra där. I Zwift Racing League så hade vi en sämre vecka förra gången men denna bana vi kör på idag vet jag passar mig bra. Det var nämligen på den jag vann första deltävlingen av SWE-Cup. Lite speciell poängfördelning på dagens spurtpriser där det blir fler och fler poäng ju längre in i loppet vi kommer också. Värt att beakta. 

Både på SWE-Cup och Zwift Racing League ställer vi upp med starka lag så det finns alla förutsättningar för att vi ska kunna köra offensivt och få bra resultat med oss. 


Under förmiddagen igår så åkte vi längdskidor, kanske inte helt optimalt för cykelbenen men skidmilen måste in dom också. Vi körde röda spåret i Vintjärn och det var sådär fint som man vill ha det. Visst, lite snö på träden hade ju inte gjort något och det har blåst ner en del skräp, det stack upp lite blåbärsris och så vidare. Men det gick att ha överseende med när det är så vackert som det var igår. Jag lyckades hacka mig runt dom 14.5 kilometerna på en timme och sju minuter. Helt klart nöjd med det. Saknar fortfarande kraft i överkroppen så jag tar liksom slut innan jag är färdig. Rackarns kattarmar. 
Hade, bokstavligt talat, dammat av mina ca: 40 år gamla skidor dagen till ära. Gick fint dom med! Fick beröm för skidorna av en annan man som var ute i spåren och nötte. 


Ha en fin dag allesammans och håll en tumme för mig i kväll, vi hörs imorgon igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar