Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-10

Skid-vurpa och dags för Zwift Racing League i premier division!


Hej och god morgon på er! 

Det blev ingen vidare start på skidåkningen igår, inte på grund av det som inträffade i bilden ovan. Utan för att vi först skulle åka skidor på nya spår nere på sjön. När vi kom ut på sjön så sjönk vi igenom snön och ner i vatten, det var väldigt mycket vatten och även i spåren där vi hade tänkt börja/sluta. Vi var inte så sugna på vattenskidor, så vi vände hemåt igen.

Sen när vi skulle hem så testade jag att skida hem istället för att gå hem. Det blev via snövallarna men på ett ställe så måste jag korsa en liten väg. Först uppför en stor snöhög, sedan utför i hög fart och in i vallen på andra sidan. Den vallen var lite hårdare än vad jag hade förväntat mig så det blev ett litet fall. Av någon anledning så lyckades inte Linda få så många bilder på när det gick bra, men fallet fick hon med på bild i alla fall! 


Istället för spåren på sjön eller snövallarna så begav vi oss till Hosjö och Pumpen. Jag har åkt skidor där någon gång för längesedan men nu var det dags igen. Det var lite klent skyltat och deras 11.1 kilometer långa "Vägspåret" blev 13,1 kilometer för mig och då genade jag ändå bort en bit på slutet. Nåväl, jag ville åka skidor i ungefär en timme och det fick jag ganska så precis. 

Hade tänkt att åka ganska lugnt men ändå i träningsintensitet. Men så kom en blåklädd skidåkare och passerade mig. Hornen växte något och jag höjde intensiteten också en aning. Hade inte kraften i stakningen att hänga på men jag fortsatte ändå att köra på lite mer. Trots att jag skulle ta det lugnt. Snittpulsen blev 135 (69,6% av max) så det var inte så högintensivt, men det är tekniken och överkroppen som är begränsningen än så länge.

 

Anledningen till att jag inte ville köra på så hårt i skidåkningen igår är för att jag ska köra Zwift Racing League i premier division idag. Högsta ligan av Zwift Racing League med 2098 lag och över 17000 cyklister. TVÅTUSENNITTIOÅTTA lag. I högsta ligan är vi 15 lag och det ska bli spännande att se var vi står oss i den konkurrensen. Förra säsongen slutade vi 9:a bland 19 lag. Ska bli superskoj och superhårt. 
Dagens lopp ser ni live på GCN här, sändningen startar 20:00 och vi startar 20:15: https://www.youtube.com/watch?v=lnjpxJnKkSA


På eftermiddagen igår så körde jag ett Zwift-race som väckningspass inför idag. Möjligen också lite för att återställa benen efter skidåkningen. Fick ta i under ett par stunder men överlag kontrollerat. Fick sedan till en riktigt bra spurt och lyckades vinna. 


Avrundar med en bild från när grannen fick lite oväntat besök igår. Hoppas att ni har en fin måndag och får en bra vecka. Själv är jag ledig idag och imorgon för att njuta lite av slutet av jullovet med mina barn.  Vi hörs snart igen! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar