Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-06

Några russin ur en händelserik dag!

Hej och god förmiddag på er! 

Igår var det en händelserik dag. Började med att jobba hemma på morgonen, skjutsade sedan iväg mina tjejer och vidare mot jobbet. Linda kom upp från Skåne och vi samåkte till Falun, en bil körde av E16 precis framför oss så vi stannade till. Allt gick bra och vi tog med oss tre av fyra familjemedlemmar som skulle till Falun, så att de fick komma hem. 

Jag fick också klart med en ny produkt som jag kommer använda mycket framöver. Supertaggad på det och ni kommer såklart att få reda på vad det är, oavsett om ni vill eller ej, när den har anlänt. 

På kvällen körde jag Midweek på Zwift. Försökte göra så lite som möjligt, bara ta mig över backarna med livet i behåll och sedan spurta efter bästa förmåga. Italienaren, som jag skrev om häromdagen, smet iväg på slutet med en tysk. Jag fick till en riktigt bra spurt och vann klungspurten och var sånär ifatt italienaren också (saknade 27 hundradelar). Två dagar i rad med riktigt bra avslutningsspurter. 


Jag har lyckats ta mig upp lite i rankingen (skulle nog ha varit ännu bättre om inte Zwift krånglat vid min målgång i förrgår) och är idag 68:e av alla på Zwiftpower. Tredje bästa svensk! Rankingen i sig är inget jag siktar på, den ser jag mer som att det blir bra om jag kör bra. Johannes i ledningen har verkligen kommit som en raket och tagit sig upp snabbt, ligger just nu totalt 31:a. 


På kvällen igår kollade Linda och jag "En plats i solen" på TV4 Play. Jag brukar ju inte kolla TV-serier eller sitta vid TV:n speciellt mycket men nu har jag fastnat vid tanken på ett boende i Spanien. Har reggat konto på Idealista (spansk variant av Hemnet) och drömde till och med i natt om att jag hade köpt ett hus. Med stora renoveringsbehov dock.... Drömma får man alltid göra! 

Idag blir det kanske lite skidor, kanske lite lagtempo på Zwift. Jag har filat lite på mål och nyårslöften och ett av målen är att åka Vasaloppet. Så jag behöver börja med den där skidträningen... 

Ha det gott, så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar