Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-01-09

Ut på tur, aldrig sur!


Hej och god morgon på dig! 

Aktiv vilodag igår med bland annat skidtur och snöskottning. Det kom En hel del snö under natten till igår och igår förmiddag. Vi tog sikte på Lensberget utanför Övertänger där man skulle börja spåra klockan 13. Så vi var där en stund efter lunch. 

På väg ut mötte vi Jennie Stenerhag och Anders Wall som var ut på annan typ av tur. 

Vi hängde i spåren i ett par timmar. Linda bjöd på skånsk skidåkning av yppersta klass. Det blev en del fall och många skratt. Även jag lyckades ramla en gång. Från stillastående... 

Mest spännande där är alltid den kilometerlånga vägen ner till start/slutpunkten. Speciellt när man inte direkt är född med längdskidor på fötterna. 

På kvällen så skottade vi snö, jag har ganska stor uppfart ändå så det blir lite aktivitet av det. Samtidigt bakade vi kanelbullar som vi sedan kunde njuta av till ännu ett avsnitt av En plats i solen

Idag är det fullt upp med nationella mästerskap på Eurosport Player. Vi ska dock ägna oss åt mer längdskidåkning och sedan lite Zwift-cykling på det. Blir det cross så får det bli när det är en lucka mellan övriga aktiviteter. 

Ha nu en skön söndag så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar