Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-25

Följa den lila linjen

Hej och god morgon! 

Vaknade upp i Falun igen idag efter några dagar i Bjärred. Vädret är fantastiskt så det ska nog bli en fin dag det här med. Lite kort om sömn men det får gå ändå, hann se slutet av damernas lopp på OS. Mäktigt lopp det där ändå med en välförtjänt segrarinna. 

Dagen kommer att bestå av en hel del att fixa med här hemma och träning tänker jag. Vi har lite att stå i men så länge det är positiva saker så går det ju bra. 


Igår så körde jag ett tretimmarspass på den skånska landsbygden. Fick en runda av Linda och behövde sedan bara följa den lila linjen i min Garmin Edge 1030 plus, supersmidigt. Bara att borra ner huvudet och köra utan att behöva tänka eller fundera en massa. Bara att följa den lila linjen. 

Rundan i sig var fin, det finns många små orter och asfaltsvägar i Skåne i jämförelse med till exempel Dalarna. Hade en medeltemp på 28 grader men klarade mig fint med en flaska och en Powerbar. Hade stundtals bra driv också och kämpade på fint mot vinden när det blev lite gnetigt. 


Det blev en ganska sen middag i Mölle där vi åt pizza på Mölle Krukmakeri. Jättegod pizza som vägde upp det faktum att vi fick vänta 50+ minuter på maten och att man serverade pizzan på en tallrik av rotting..?!

Lite findricka för en lång bilfärd genom solnedgången och in i mörkaste natten. Vi rullade in på infarten här hemma ganska precis klockan tre i natt. Blood Orange Del Sol måste väl ändå vara den perfekta smaken för solnedgångar?


Gårdagens runda. Har ni förresten sett Garmin Connects nya tidslinje där man får en bra översikt över vad ens vänner har tränat? Supersmidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar