Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-15

Jämnklena på Le Peloton!


Hej och god morgon på er!

Vad kan väl vara bättre än att på semestern gå upp klockan fem för att cykla en sväng klockan sex? Det är ju faktiskt hur kul som helst med Le Peloton och ett väldigt bra sätt för mig att få köra skiten ur mig som är svårt att få till på egen hand. 

Det ösregnade i natt och när klockan ringde så hällde molnen fortfarande vatten över huset. Jösses så det regnade, men strax efter fem så blev det uppehåll, helt enligt plan. Min förhoppning var solsken från klockan sex men även om det blev lite ljusare ett tag så sprack det aldrig upp. Spelar ingen större roll och det var 18-19 grader varmt så det var mest bara skönt.

Bra gäng på väg mot fartsträcka ett. 

Bild stulen från Magnus Bobergs Strava, tagen kort efter att min bild ovan togs. 

Återsamlat efter första fartsträckan och herr Carlsson har precis predikat lite om hyfs. helt befogat ändå och det är alltid bra att påminnas då och då om hur klungåkning på allmänna vägar ska gå till. 

Jag sportade orange Siroko-kit idag, en likadan tröja kan bli din för endast 449:- om ni använder min länk: https://srko.co/henrikoijer  

Matchande strumpor för 103:- med samma länk som ovan. 

Bild stulen från Jonas Djurbacks Strava. Återsamlingen efter andra fartsträckan.

Återsamlingen efter tredje och sista fartsträckan. Fika på Coop nu när Focus har semesterstängt. Lars Bleckur och jag diskuterade lite ålder på våra crossar. Min gamla Bianchi fyller tio år nästa år så den har några år på nacken nu. Har ju lyxat till den lite med Jenny Rissveds gamla Race X Lite-hjul så den går nog 10 år till nu. 

Linda och jag åkte hem med gänget som skulle rulla ur benen runt Varpan, kul med lite sällskap hemåt också. 


Prestationsmässigt så gick det bra idag, hade vilodag igår så inga slitna ben eller så. Saknar lite överfart eller det där extra trycket som gör att andra kan få lida. Istället så är jag ändå jämnstark eftersom jag tränat på bra i år. Inga större delningar innan sista fartsträckan som också går en hel del på grus där vi till slut blev sex stycken "jämnklena" som Ringsby sa. Med jämnklena menade han att vi inte hade dom två monsterstarka cyklisterna med idag utan vi kunde istället gå med runt alla i täten och det var jämn nivå på oss. Jag hade ca: 30 watt mer på sistasträckan idag bara för att jag kunde vara med och bidra på ett bra vis hela vägen. När dom riktiga loken är med så får man vara glad om man orkar hålla rullen och titta fram någon gång då och då. 

Medeleffekten på dom tre segmenten blev 327, 329 och 304. Bra siffror! Segmenten är också ungefär 6, 11 och 23 minuter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar