Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-23

Tre IKEA på en dag!

Hej och god morgon!

Inte så mycket spektakulärt att skriva hem om idag. Igår körde jag ju Le Peloton som ni säkerligen redan har läst om, sedan körde vi nästan direkt efteråt till Bjärred. Dock med stopp på IKEA Örebro, IKEA Jönköping samt IKEA Helsingborg. Man kan nästan säga att jag kan IKEA nu. Vi tog också en omväg för att plocka upp Lindas dotter Freja. Så typ 75 mil i bil hann vi med. Lite städning inför en fotografering, över 10000 steg och på kvällen skruvade vi ihop ett Thule cykelställ till bilen också. 

Man kan väl nästan säga att vi använder semesterdagarna väl. 

Hittade ett foto från gårdagens Le Peloton signerat Niclas, ni finner mig längst till höger kollandes effektdata från första fartsträckan. 


Idag har vi ätit frukost, jag har försökt kopiera gårdagens lyckade köp/sälj på börsen (idag går det än så länge inte lika bra dock), vi har putsat lite på lägenheten och fått den fotograferad, vi har hämtat ett paket däck, gjort en snabbhandling, besökt biblioteket och tagit en kort promenad. 
Nu ska vi byta däck på Lindas cross, kolla på huset hon köpt, hämta annat paket, äta lunch, hämta stolar och sedan ska vi träna lite också. I eftermiddag/kväll blir det mat hos Lindas mamma. Så vi får nog även denna dag att gå. 


Påminner om att ni får 10% extra rabatt på Siroko kläder och glasögon (alla deras produkter) via min länk: https://srko.co/henrikoijer
Samt att ni har hela 30% rabatt på Limars hjälmar och glasögon om ni använder min kod i deras webbshop: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar