Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-18

Gammal och klen, dåliga benHej och god morgon på dig!

Hade ingen strålande afton på Wattbiken igår då det verkligen kändes uselt i benen när jag försökte ta i. Körde Fun is fast: Race igår och blev trea efter en loj insats i ett väldigt lugnt lopp, kanske är det vad jag behövde för att kunna prestera bättre kommande dagar. 

Fick åtminstone träna på Champs-Élysées inför dagens avslutning av Tour de France. 

Jonas Vingegaard ser ut att bli tvåa i touren och Danmark hade inte mindre än fyra cyklister topp 10 på gårdagens tempoetapp, det är bra flow i dansk landsvägscykling just nu och det är inte utan att man slänger avundsjuka blickar över sundet. Cykelsporten är givetvis mycket större där så det är inte konstigt, men dom gör det ändå riktigt bra. Vi har lite att lära och utveckla här i cykelsverige.


Igår var vi också iväg till Bjursås alpinanläggning här i Falu kommun, där var det nämligen premiär för deras nya sommaraktivitet: Free Drop. Free Drop går ut på att man hoppar från allt ifrån studsmatta till höjder på 8 meter ner i en luftkudde och landar skönt. Bjursås gymnaster visade hur fint man kunde hoppa och senare så hade Frog FMX och Jonte 199 uppvisning i Freestyle Motocross. Vi avrundade med att barnen badade i sjön där. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar