Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-08

Le Peloton-morgon!

Hej och god Le Peloton-morgon! 

Igår så såg det länge ut som om det inte skulle bli någon start i dagens Le Peloton. Mina växlar hade krånglat ett par veckor så jag tänkte fixa dom igår, då gick växelvajern av i reglaget.. Det blev en hel del pill och tålamod men till slut lyckades vi få ur stumpen ur reglaget och kunde byta. Så nu blir det Le Peloton och dessutom med fungerande växlar denna gång. 

På köksbordet så har jag också två nya batterier till mina Garmin Vector 3 så om jag är lite snabb nu på morgonen så kan jag få korrekta effektsiffror också, vilken dag detta kan bli! 

Igår så lastade jag cykeln i bilen när jag körde till jobbet. Regn på morgonen men fint på eftermiddagen så det blev bil till- och cykel från jobbet, smidigt sätt att ändå få ihop lite cykling utan att bli blöt katt.

Tröjan handlas just nu på Siroko för 540:-, OM ni använder min länk: https://srko.co/henrikoijer. Det finns också en hel samling andra tröjor där, från 397:- och uppåt. Glasögon och hjälm får ni till 30% rabatt från Limar med koden LIMAR30OIJER. Ser att det är supermånga som använder min kod, väldigt kul att se och hoppas att ni gillar't!

  

Episk etapp av Wout van Aert igår, magiskt att se belgiska mästartröjan härja i bergen så. Lite mer dansk dynamit hade inte heller skadat, kul ändå att se Pogacar vara lite halvmänsklig där ett par minuter. 

6 kommentarer:

 1. Hej,
  Vad har du för storlek på Siroko-tröjorna?
  Verkar små i storlek om man kollar deras storlekstabell.
  Mvh Anders

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vad har du för storlek på Siroko-tröjorna?
  Verkar små i storlek om man kollar deras storlekstabell.
  Mvh Anders

  SvaraRadera
 3. Jag kör med small, faktiskt XS på min långärmade. Brukar köra Small på mina tröjor så ta storleksguiden med en nypa salt.

  SvaraRadera