Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-02

Nya däck och slangar!


Hej och god morgon! 

Nu på morgonen så öppnade jag upp det paket jag hämtade ut igår, innehållandes min beställning på däck och slangar. Köpte Continental Race King och det var inte igår jag körde på dom. Förr hade jag dom hela tiden i ett par års tid men tröttnade på dess oförmåga att täta med tätningsvätskan. Det var lite för mycket jobb med dom helt enkelt, men då körde jag också RaceSport-varianten. Vet inte hur dom är nu men jag valde Protection denna gång. Mina Continental Race King Protection i storlek 29x2,2" hade en vikt på 590 och 584 gram. 

Så nu kan jag fixa min MTB som jag dubbelpunkterade häromdagen och jag kan dessutom ha en reservslang i fickan när jag kör MTB eller landsväg då jag köpte fyra landsvägsslangar och två MTB-slangar också när jag ändå var i farten. Kom på igår under Le Peloton att jag hade behövt en växelvajer och ett hölje till min gammel-Bianchi också. Den går lite sådär i växlingarna. 

Tränade ju Le Peloton igår, men det läste ni kanske om här: https://oijer.blogspot.com/2021/07/le-peloton-morgon.html ?  Annars är det ju lite speciellt det där med att träna tidigt på dagen, mot kvällen så kommer ändå tankarna kring att träna trots att man tränat tidigare under dagen. 

Idag blir det högst troligt Zwift. Men först lite jobb och en utflykt följt av grillning på det.  Ännu en kanondag att vänta alltså! 

Bild från gårdagens träning med min senaste cykeltröja från Siroko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar