Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-29

Löpning med sonen, familjetur i kanot och ett besök på Flatruet


Hej och god morgon på er!

Igår så fick Filip och jag ett träningspass ihop, det kan ha varit första gången vi verkligen tränade tillsammans bara han och jag och det blev genom sju kilometer löpning i fjällmiljö. Det var Filip själv som frågade om vi kunde springa och en sådan chans gäller det ju att ta vara på. Vi sa inte så mycket men det behövs ju inte heller när man springer. Vi fick båda ett bra pass, ett par gånger om halkade vi till och vi var båda trötta när vi kom tillbaka.  

Efter löpningen så hade jag lite ont i fötterna och trodde att jag skulle få ont i benen idag men än så länge så känns det faktiskt bra. Hoppas det håller i sig. 
 
 
Tidigare under dagen så hade vi ägnat oss åt dagens aktivitet, kanottur i Ljusnan med ett par hyrda kanoter. Det blev en trevlig familjetur med lite kanot-racing inblandat också... 


Mot kvällen så var det Lindas tur att träna. Hon tog hojen mot Funäsdalen och jag satte sedan efter i bilen. Plockade upp henne utanför ICA och så körde vi till Flatruet för att uppleva Sveriges högsta väg igen. 


Idag har vi en "ledig dag" då vi inte på förhand har planerat in några aktiviteter. Men vi har väl tänkt att hänga vid Hamrafjällets område då barnen trivs bra där. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar