Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-16

Vi ska till Hawaii!

Hej och god morgon på dig! 

Måste bara plocka upp gårdagen igen först. För vi körde inte bara Le Peloton, som jag skrev om igår, utan vi hann också med lite annat såklart. Bland annat så gjorde vi svampsäsongspremiär! 

Vi hittade inte jättemycket, men det räckte till några kantarelltoast på kvällen i alla fall. 

Första kantarellerna hittade vi hemma på gården, lyxigt värre det med. 

Idag blir det livspusselträning för oss vuxna, vi ska nämligen till Finnskogens Hawaii för att bada med barnen, så Linda har börjat cykla dit nu. Vi andra tar bilen dit och sedan så cyklar jag hem. Blir perfa. Finnskogens Hawaii upptäckte jag genom Instagram, dels genom att en före detta kollega var dit och även cykelvänner har varit dit på cykeläventyr. En fin strand ute i skogen helt enkelt. Den ligger typ 7½ mil från Falun, sista milen är grusväg och avslutas med runt 500 meter skogspromenad. På gränsen mellan Dalarna och Hälsingland. Ska bli skoj! 

Annars så kollade vi en del på touren igår och det blev ett par bad med Frida. Hon har ju löst koden för hur man simmar så det plaskas hej vilt så mycket och ofta det bara går. Förutom bad så kanske vi se lite touren från stranden idag också om vi har tur. 

Ja nä, dags att packa ihop det sista och skaka liv i äldsta tonåringen så vi kan komma iväg. 

Vi hörs lite senare, hejdå! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar