Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-21

Fincykling, ny målsättning, tre broar och ett Playstation 5!


Hej och god morgon på dig! 

Ännu en semesterdag med cykling avbockad i kalendern. Gårdagen bjöd på en längre runda på landsväg där jag körde MTB och Linda hade sin landsvägscykel. Det blev 113 kilometer på fyra timmar och nio minuter så en helt okej runda. 

Hackmora, platsen för det världsberömda Hackmora Bergslopp. Ett lopp för alla som gillar löpning. 

Linda fångade mig på bild också. 

Linda "jag är ingen tävlingsmänniska" Tufvesson går märkligt nog ner i bocken när vi fått korn på en cyklist framför oss...

Under rundan så hann vi också med tre fina broar, en gammal och svängd i Gråda, Flottbron i Gagnef och en klassiker som jag brukar pendla över som ligger i närheten av Kvarnsveden/Borlänge.

Vi hann med ett välförtjänt stopp i Bäsna Trädgård också, fint ställe att sitta på för att fika. 


Passet blev bra, det var bra fokus i körningen och jag har fått ett mål att träna för. Så nu är det skärpning och full fart framåt. Det känns riktigt bra då jag ju har saknat målsättningar tidigare denna säsong. Det blir liksom något annat när jag inte bara tränar utan faktiskt också tränar för något.

Efter cyklingen så hann vi med en del målning +ANNAT här hemma också.  


Bland annat så blev Filip en nöjd kille då vårt nya Playstation 5 anlände. Stort tack till dig som gav det avgörande tipset som ledde till att vi kunde köpa ett. Det dyker upp PS5 lite då och då på olika butiker nuförtiden, så det gäller att ha lite koll på flera håll om man ska lyckas köpa ett. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar